Natura w kawie

Natura w kawie
Gryko Caffe

Życie składa się z chwil, które należy pielęgnować, dlatego połączenie dwóch cudnych elementów jakimi są kawa i natura pozwala na delektowanie się niesamowitym smakiem i aromatem każdego dnia.

Królewska łuska gryczana, zielona gryka, młody jęczmień jak i miałki zielony owies są źródłem wielu cennych biologicznie składników. Połączenie wysokiej jakości kawy ze składnikami natury, możemy stosować jako żywność funkcjonalną. Wypicie choć jednej filiżanki dziennie może stać się sprzymierzeńcem dobrego funkcjonowania naszego organizmu, dodatkowo uzyskamy wiele doznań smakowych, aromatycznych i zdrowotnych. Po zmieleniu ziaren, kawa zaczyna tracić swój najlepszy smak i aromat, dlatego tak ważne jest aby mielić ziarna tuż przed zaparzeniem kawy.

Jesteśmy przyczyną, skutkiem i celem wszystkiego. Dbając o siebie, naprawiamy całą rzeczywistość.
A im jesteśmy doskonalsi tym doskonalszy jest świat. Stwórz swój własny rytuał połączony
różnorodnymi nutami smakowymi z całego świata, które ukryte są w
kawie, z niezwykłym smakiem naszej natury.
Celebruj tą chwilę każdego dnia.

Udostępnij wpis

W celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do potrzeb użytkownika - korzystamy z zapisu plików cookie na urządzeniach użytkowników. Pliki cookie można kontrolować w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z naszego serwisu, bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, akceptację plików cookie.
AKCEPTUJĘ
BĄDŹ WSPARCIEM
×